Bemiddelaar in koop en verkoop
van patrimoniumvennootschappen

MCA Corporate
MCA
MCA

Wie is MCA Corporate

MCA zijn de initialen van Marleen Caulier.  En is een overblijfsel uit een ver verleden, toen nog actief in de zware industrie met de vele vergaderingen en gebruik van de initialen om de verantwoordelijken in de verslagen aan te duiden.

Net zoals MCA-INVEST is ook MCA-CORPORATE gelegen in centrum Hasselt met werkterrein tot ver daarbuiten.

De waardevolle kennis en ervaring van Marleen Caulier als vastgoedmakelaar is bij de opdrachtgever maar ook bij de koper/investeerder belangrijk.

Ook MCA-CORPORATE werkt zonder open kantoor, discretie is dus verzekerd.

MCA-CORPORATE werkt net zoals MCA-CORPORATE zonder personeel of zonder stagiairs of zonder “prospecteurs”.

Wat doet MCA Corporate

Verhandelen van Patrimoniumvennootschappen, Vastgoedvennootschappen, Immovennootschappen of hoe u het ook noemt ?  Dat is wat wij voor u kunnen betekenen

Wat is de meerwaarde om met MCA-CORPORATE samen te werken ?

Sinds meer dan 10 jaar is Marleen Caulier actief als Erkend Vastgoedmakelaar.

MCA-CORPORATE noch MCA-INVEST heeft het nodig om de opdrachtgever wilde schattingen en beloftes te belasten.

Of uw patrimonium nu een (op eerste zicht) een bescheiden waarde kent of wat omvangrijker;: maakt niet uit.  Aan elk dossier wordt met het zelfde enthousiasme gewerkt.

Omwille van discretie worden geen detailreferenties meegedeeld maar contacteer Marleen Caulier zeker en maak vrijblijvend een afspraak voor een verkennend gesprek.

Marleen Caulier

MCA Corporate

MCA Corporate werd opgericht door Marleen Caulier. De marktkennis, zowel op gebied van het vastgoed als haar onderhandelingskunde met investeerders, betekenen een belangrijke meerwaarde voor de verkoop van uw vastgoedvennootschap.

Het (vast) cliënteel is door de vele jaren heen opgebouwd.  Agressief prospecteren is bij haar nooit nodig geweest, integendeel: zij wordt gecontacteerd, hetgeen ook steeds in een bemiddeling heeft geresulteerd met realisatie.

Blijft nog altijd zeer belangrijk dat u bij de verkoop van uw vennootschap beroep kan doen op iemand die de activa correct naar waarde kan inschatten.  Want vaak verkopen we een eigendom eerst uit de vennootschap alvorens de vennootschap te verkopen.  Ook dan weer dienen we met veel zaken rekening te houden.  Laat u hierin dan ook correct bijstaan door MCA-CORPORATE.

Patrimoniumvennootschappen zijn namelijk divers van aard en omvang, soms met een enkel activum – de villa in de zogenaamde ‘villavennootschap’ – maar vaak met handelsgebouwen en/of industriële panden. Die grote verscheidenheid en vaak hoge waarde van de activa, bemoeilijkt de taak om patrimoniumvennootschappen aan de juiste koper koppelen.

Dat is waar MCA Corporate zijn waarde bewijst. De inzet van MCA Corporate kost geen geld maar brengt op, dankzij haar contacten, marktkennis en de uiterst professionele, betrouwbare aanpak.

Contacteer ons

Wat doet MCA-Corporate?

Bemiddelt tussen koper en verkoper; brengt partijen op discrete manier in contact en werkt naar evenwichtige deals.

Schakelt zijn netwerk en zijn contacten in bij geïnteresseerde investeerders; kanaliseert de grote vraag naar patrimoniumvennootschappen met ontwikkelingspotentieel in stedelijke centra.

Treedt op als vertrouwenspersoon en begeleidt u als verkoper in het moeilijke beslissingsproces om afstand te nemen.

Begeleidt eigenaars van patrimoniumvennootschappen in het optimaliseren van hun activa en het beheren van hun patrimoniumvennootschap.

Begeleidt eigenaren van patrimoniumvennootschappen in het optimaliseren van hun activa en het beheren van hun patrimoniumvennootschap.

Doet voor heel wat taken een beroep op MCA Vastgoed en zijn 15 jarige ervaring in de vastgoedsector

referentie-1

Gerealiseerd

Sinds de opstart in 2019 van MCA-CORPORATE werden inmiddels verschillende vastgoedvennootschappen op zeer korte termijn verkocht.  De activa van de verschillende vennootschappen waren verhuurde winkelpanden met bovenliggend diverse verhuurde appartementen, centrum Hasselt.

Kennismaken met MCA

Wilt u graag kennis met ons maken? Graag! Neem gerust contact met ons op, zodat we kunnen bekijken of een mogelijke samenwerking wenselijk is. Wij kijken er alvast naar uit.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte