Patrimoniumvennootschap te Bilzen

Patrimoniumvennootschap te Bilzen

MCA
MCA

Patrimoniumvennootschap te Bilzen

MCA-CORPORATE verkoopt de aandelen van een patrimoniumvennootschap met als activa enkel een volledig verhuurd gebouw centrum Bilzen, in de hoofdwinkelstraat.  Gebouw bestaande uit 2 verhuurde handelszaken (Vangrootloon Bakkerij en Belfius Bank) en 2 residentieel verhuurde appartementen.  Gedetailleerde info wordt op vraag ter beschikking gesteld aan geïnteresseerden.

De transactie betreft de verkoop van de aandelen van de immo-vennootschap met als enige activa dit verhuurd gebouw.
Informatie mbt het gebouw is op kantoor aanwezig.

Wenst u meer info, aarzel dan niet om MCA-CORPORATE te contacteren.  Dit kan telefonisch op 0485 34 56 71 of via info@mca-corporate.be of marleen@mca-vastgoed.be .  Wij helpen u graag verder en zijn ook buiten kantooruren bereikbaar.

Patrimoniumvennootschap centrum Hasselt met verhuurde kantoren, appartementen en parkeerplaatsen

Te koop: patrimoniumvennootschap (verkoop aandelen) met als voornaamste activa een appartementsgebouw, centrum Hasselt gelegen.  Meer info over de activa: alle eenheden zijn verhuurd: 2 kantoren (2 bouwlagen), 13 appartementen en 14 ondergrondse parkeerplaatsen.  Alle nutsvoorzieningen zijn privatief, verwarming is op aardgas.  Bewoners kunnen hun fietsen in de garage stallen.  De garage is enkel via een code toegankelijk.  De bewoonbare oppervlaktes van de appartementen liggen tussen de 85 m² en 89 m².  Op de tussenliggende koer stalt één kantoor de fietsen.  Het gebouw is zowel voor als achter, buiten kantooruren enkel toegankelijk via een code.  EPC: van 76 tot 198 (appa verdieping 6, geen rechterbuur, HOB).

Ligging van het gebouw: binnenkant kleine ring van Hasselt, tegenover een bushalte en op wandelafstand van het station. Het gebouw geeft achteraan uit op de Havermarkt, die men bereikt via een doorsteek (het vroegere KBC gebouw).
In het renovatiejaar 2005 werd een bouwvergunning bekomen voor de uitbreiding van het complex.  Zo bestaat de mogelijkheid om het complex uit te breiden met een aantal wooneenheden, commerciële ruimte en ondergrondse parkeerplaatsen.  Aan de voorzijde van het complex voorzag de bouwvergunning, zijdens ‘Leopoldplein’ een bijkomende bouwlaag (loft met groot terras genoemd), dit naar analogie met het gebouw links.  Aan de achterzijde van het complex, zijdens ‘Ridderstraat’, mogen 3 bouwlagen worden voorzien.  Dit laatste om aan te sluiten op de aanpalende appartementsgebouwen (zie foto’s).  Bovenvermelde zal zich evenwel realiseren na het bekomen van de nodige (geactualiseerde) stedenbouwkundige vergunning.

Momenteel is het volledige pand verhuurd (kantoren, woonappartementen, parkeerplaatsen) voor € 189.902 per jaar (4 bouwlagen + 1 appartement) residentieel vastgoed en bijna 3 bouwlagen kantoor en 14 ondergrondse parkeerplaatsen.
Voor meer info kan u de makelaar contacteren via het GSM nr 0485 34 56 71.  MCA-CORPORATE (website onder constructie) staat u graag te woord, ook buiten kantooruren.

Vennootschap met polyvalent gebouw te Limburg

Activa: gebouwencomplex met grote parking en tal van uitbatingsmogelijkheden gezien er heden verschillende activiteiten binnen de vennootschap en in het vastgoed operationeel zijn.
Op 3 km afstand van de dorpskern en vlot bereikbaar (20 km afstand) via de autostrades. Gezien de vennootschap wordt verkocht, kan u de invulling van de activa (terrein en gebouwen) vlot aanpassen aan de nieuwe behoefte(s).
Prijs aandelen: € 2.300.000

Discrete verkoop van te verkopen vastgoedvennootschappen met diverse eigendommen (gebouwen met gemengd gebruik) in portefeuille

Discrete verkoop van te verkopen vastgoedvennootschappen met diverse eigendommen (gebouwen met gemengd gebruik) in portefeuille.  Ligging centrum Hasselt.  Waardering van de aandelen, naargelang de inhoud van het dossier.  Meer info enkel na een persoonlijke ontmoeting.